Det går rette veien! Nedover

20130310-210215.jpg

10 Kg ned i vekt!!!!

Ja, jeg er virkelig på rett vei til å nå badesesongen. I dag passerte jeg 10 kilos merket og kan med det juble, litt om ikke annet.
Sykling til jobb, lavt inntak av sukker og lite alkohol gir resultater både i form av BMI, blodverdier, trivsel og vekt.

Nå er målet å se 80-tallet (nei ikke Samatha Fox og  Dynastiet), men komme tilbake til matchvekten som på begynnelsen av 2000 tallet. Det er innen rekkevidde og motivasjonen er på topp. Magemålet er nå ned 10 cm og det i seg selv er en seier. Jeg er ikke lenger overvektig, og har fått igjen mine normale former. Litt vektløfting og trening av magemuskler nå, så vil kroppen også se mer definert ut. Jeg er klar.

Utfordring.
Merker at det er vanskelig å si nei til digg og snop når jeg er på besøk, dels på grunn av å være høflig, dels på grunn av suget.
Noen sprekk har det vært, men det at jeg sykler 14 km totalt hver dag bidrar til at jeg kan unne meg litt, i ny og ne. Det er også grunnen til at jeg ikke går ned i vekt fortere, tror jeg. Men jeg er på rett vei, og sukkerinnholdet i kroppen er dramatisk redusert, noe også blodprøvene ga svar på. Jippi!

Kan si med en gang at det er min vakre kone på www.synsegulla.wordpress.com som har mye av æren for at det går så bra. Hun kan nærmest alt om Lavkarbo og sunn mat. Trenger du inspirasjon og motivasjon, besøk hennes blogg. Det er verdt det

2 svar til “Det går rette veien! Nedover”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: