Google+. Jeg liker det bedre og bedre

google plus

Denne logoen dukket oftere og oftere opp under artikler for et par år siden. Som den sosiale karen jeg så laget jeg meg en #Google+ konto med en gang og satte i gang med å utforske. G+ ble i mediene omtalt som konkurrententil Facebook, men etter en liten stund med testing fant jeg fort ut at dette aldri kom til å bli en FB utfordrer…eller?

Jeg slapp aldri helt taket på G+ og var innom og kikket på dette i ny og ne. Jeg var tydeligvis alt for tidlig inne den gangen for å kunne ta et standpunkt. Jeg måtte forske mer. G+ har det siste halve året hatt en rivende utvikling og blitt en plattform jeg liker mye bedre enn Facebook.
Grunnen er at jeg i mye større grad kan velge mitt innhold og finne relevante ting å følge der inne. I tillegg har den geniale muligheter for å dele innhold og videoer etc. Designet har fått seg en oppsving og man kan lage fine profilbeskrivelser og firmaprofiler. I og med dette nettopp er Google så ser jeg et stort potensiale for bedrifter. Dette fordi ved å bruke tags og gode innlegg så vil dine innlegg komme høyt oppe på søk når de legges ut.

I Norge er ikke G+ blitt noe populært enda, men nå som flere og flere dropper ut av #Facebook så tror jeg at G+ vil få seg en oppsving.

Jeg vil anbefale deg å ta en kikk, for det er mange spennende nyhetsleverandører, musikk, film, lag, bedrifter og folk der inne.

Skulle du ønske å følge meg, så er jeg på denne linken: https://plus.google.com/113615756684514710683/posts

Ha en sosial uke!

Ett svar til “Google+. Jeg liker det bedre og bedre”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..