Idiotenes Arena! Skam dere

ID-100149088Du har sikkert opplevd det samme da du skal til å slippe av din sønn eller datter på trening i Hanne Hauglands vei, Haraldshallen eller Deepocean arena, (der du ikke har lov å kjøre inn). Kaos, biler som står på fortau, i innkjøring forbudt soner og i all stopp forbudt soner.

To ganger i fjor høst ble jeg nesten nedkjørt av ei med mobilen trykt inn i trynet mens ungene spratt rundt i bilen, den andre en far som tydeligvis ikke visste hva myke trafikanter er.

Hva i helvete er det dere holder på med? Har ikke den vanlige forelder, trener og lagleder nok hjernekapasitet til å parkere på angitte soner? Er ikke dette idrettsfolk som skal ha såpass gangkraft at å gå 100 meter ekstra fra parkeringen ved ishallen ikke gir det store utslaget fysisk?

Den ene gangen ringte jeg Politiet, men han som tok telefonen sukket og sa «ja men du kjenner jo til problemet med parkeringen der oppe». Men godtar jeg det? NEI!!

Når for eksempel Seagulls gjengen bevisst parkerer på handikapparkeringen foran ishallen og folk står på fortauene, til hinder for våre små barn, og ungdommer. Da skal Politiet rydde opp! Det er nemlig godt med parkering i dette området, men folk er så egoistiske at de tenker kun på seg selv. Og påpeker du at en har parkert feil så trekkes det bare på skuldrene: «alle andre gjør det».

Ja, så det betyr altså at det er greit å faktisk bryte loven fordi alle andre gjør det? Sette våre barn og unge i fare bare for å unngå 100 meter gange?

Jeg er sikker på at flere av dere har jobber der HMS er godt plantet inn i deres arbeidsdag, og da er det meningsløst å se dere parkere oppå fortauet slik at den lille jenta på vei til trening må ut i veien. Bare fordi du ikke gadd! Egoist heter det. Ikke lagspiller.

Skal det skje en ulykke, et barn som meies ned av en forelder, tekstende på sin iPhone, før det ryddes opp?
Nei, Haugesund Kommune og Politiet må vedta at Hanne Hauglands vei stenges med bom, og at kun varetransport får tilgang.
Dette er et effektivt og enkelt middel for å sikre våre barn og ungdommer på vei til og fra trening.

Bruk de hjernecellene dere  har folkens. Ta hensyn til reglene og parker med vett. Det er mine og dine barn det står om.
Jeg har ingen å miste, og det har sikkert ikke du heller.

Feilparkerte biler er vanlig syn der våre barn skal ferdes. Til og med i soner der det er innkjøring forbudt.
Feilparkerte biler er vanlig syn der våre barn skal ferdes. Til og med i soner der det er innkjøring forbudt.
Image courtesy of artur84 / FreeDigitalPhotos.net

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..