Maks 20% reklame på videosnutter?

Det er få ting som er mer irriterende enn å klikke på et klipp man vil se, for så å bli møtt med en endeløs kjedelig reklame,som gir deg null, niks, nada. Og når den er ferdig så finner du jaggu ut at innholdet du ville se er kortere enn reklamen:

Min reaksjon blir umiddelbart at jeg hopper over fler og fler filmer, for jeg gidder ikke vente til reklamen er ferdig. Og noen nettaviser nekter deg å la deg «skipp’e» til filmen.
VGTV tar jo kaka med å ha intet mindre enn to reklamer på samme snutten, uavhengig av lengden på filmen man klikke for å se.
Kan det reguleres? Bør vi sette et maks tak i prosent på hva man har lov å vise av reklame. 20 %? Slik at om en film varer i 60 sekunder så kan man maks vise 12 sekunder film?

Ja da, jeg vet at det kanskje vil ødelegge for annonseinntektene til avishusene, men hva er er værre? Miste kunder på grunn av at de «spammer» kundene vekk fra fra sitt eget innhold, eller brukervennlige innlegg, og flere seere?

Og en siste ting. Jeg handler ikke bind og sjampo som krever 30 sekunder av min oppmerksomhet. Tilpass «min» reklame til mine interesser og søk.

/ Jørgen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..