Dag 15 #JørgenJobbsøker: Sunbed wars og setebelter

Jeg elsker charterferie! Finnes det noe enklere enn å gå inn på nett, booke ferie, sette seg på flyet og bli kjørt til stedet man skal bo, og bare nyte et slaraffen liv? For oss er dette perfekt!

Mange klager over trange seter og dårlig mat på flyene. Kona og jeg nyter en god serie på ipad’en og som regel møter vi en hyggelig «nabo» på flyet. Også denne gangen. Vi tar flyturen som en del av turen.

Men det som forundrer meg HVER gang flyet setter hjulene på bakken er at det er alltid noen som MÅ ta av setebeltet nærmest i det flyet har rullet 100 meter på bakken. Og de begynner å rote i hyllene før kapteinen er i nærheten av å trykke på knappen: «Seatbelt off».

Why???!!! Hvorfor har noen vill panikk over å komme først ut? Har de aldri reist før? Husker de ikke at uansett hvor raskt du kommer deg ut av flyet så venter man alltid minst en time i bussen etterpå? For bagasjen din kommer jo alltid nest sist likevel.

#Sunbedwars

«Don’t even get me started!», sa den hyggelige tyskeren, der vi satt kl. 06:30 på Kallithea hotel på Rhodos og drakk kaffe på solsengene.

Klaus og jeg møttes mellom 05:30 og 06:00 hver morgen, drakk kaffe og løste verdenproblemer. En herlig start på morgen og vi nøyt synet av de som kom i all hast ned kl. 07:00 for å holde av sengene. Jeg er vant til å være tidlig oppe på ferie, så for min del kan folk springe seg ihjel for å få de beste sengene.

Men er det ikke rart at man står opp kl. 07:00 for å legge av ei seng for så å legge seg, og møte opp kl. 12 igjen?

På Pascha Bay i Alanya hadde de et bra system. Kl. 10 gikk de rundt og hentet inn håndklærne hvis du ikke satt på solsengen. De havnet i en haug ved bassenget. Du la av sengene bare en gang.

Da slapp man the sunbed wars.

I dag har det kommet to telefoner fra hyggelige folk som ønsker å diskutere jobb til unge hr.Knudsen. Så det braker løs mandag morgen etter hjemreisen!

Ha en fin arbeidsuke alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: