Dag 20 #JørgenJobbsøker: Det kribler i magen og jeg er urolig. Men det blir sol i dag også

Det blir sol i dag også.

Det er lørdag morgen og noen godværsskyer sperrer for solen. «Slapp av, de går bort når solen tar tak. Det blir fint i dag også». Etter 5 dager med skinnende sol og 25 grader så er det ingen grunn til at den 6. skal bli dårligere. Jeg tenker ikke på et annet alternativ.

Sånn tenker jeg på det å få seg ny jobb også. Nå har jeg jobbet siden 1994 og ser ingen grunn til at det skal endre seg. Det var sol i går, det blir sol i dag og i morgen også. Litt skyer må man regne med, men det blir sol.

«Jeg liker ikke å «snylte» på fellesskapet, og jeg ser på det som HELT unødvendig å gå hjemme i min beste form og gjøre ingenting!»

I går tok jeg en skikkelig runde inne på Finn.no og da dukket det opp mange stillinger i tillegg til de som jeg har søkt på. Så mandagen blir travel. Og godt er det.

Holder det med 30 dager da?

30 dager challengen nærmer seg slutten og jeg skal i flere møter kommende uke. Så jeg har troen. Litt av utfordringen med å få jobb innen fristen er at deadline på søknadsfristen på alle jobbene er 1. desember. Og ingen vil gi tilbakemelding før fristen har gått ut.

Og det som forundrer meg litt er at det er ikke mange som har gitt tilbakemelding på å ha mottatt søknadene mine heller.

Derfor kan det holde hardt med 30 dager. Men som den evige optimisten jeg er så har mitt hode innstilt seg på å starte i ny jobb 1. desember.

Urolig….

Jeg kjenner på en urolighet samtidig som jeg er sikker på at jeg får ny jobb. Jeg har ikke klart å finne helt ut av hva uroligheten er, men jeg tror det har med det det at jeg fra neste mandag av skal gå hjemme og bruke av mine og dine skattekroner. Jeg liker ikke å «snylte» på fellesskapet, og jeg ser på det som HELT unødvendig å gå hjemme i min beste form og gjøre ingenting!

Men det er jo 5 dager igjen før det skulle skje… og nå kom solen tilbake også…

Tusen takk til alle som også denne uken har tipset, likt og delt! Det varmer! ☀️🧡

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: