Dag 4 #jørgenjobbsøker: Nettverk, nye forespørsler og møter

I dag ble det litt mindre kontortid enn planlagt, men jeg fikk søkt på noen stillinger og sendt noen eposter. Men, jeg tok turen til Thorbjørn i http://www.smart-working.no for en kopp kaffe. Han jobber med prosesser for store selskaper i Rogaland, og har bred erfaring innen forbedringskultur, ledelse, omorganisering og prosjektledelse. Thorbjørn ga meg nyttige tips til min prosess og satt meg i kontakt med ei spennende dame jeg håper å få treffe i neste uke. Jeg elsker å lære og høre på spennende folk. Derfor tar jeg turen rundt i mitt nettverk. Jeg vil lære!

Thorbjørn ga meg en drops å suge på: Jørgen du kan så mye innen digital markedsføring, hva om du holdt kurs for ledere og administrasjon?
……… noe å tenke på
!

Igjen må jeg fremheve viktigheten av å ha et nettverk. Enten det er på privaten, i sosiale kanaler eller i lag og organisasjoner. Uten nettverket mitt hadde jeg ikke oppnådd en eneste aktivitet hele uken. Min anbefaling er: BRUK NETTVERKET DITT!
Det jeg opplever er at nettverket mitt vil meg godt. Jeg rekker opp ei hånd: «Jeg trenger hjelp!», og nettverket responderer med tips, kontaktpersoner, telefoner og mail. Det er helt fantastisk!! Og jeg blir faktisk rørt hver gang noen ringer og vil hjelpe.

Takk til alle som bidrar!

Mandag er det allerede 2 møter på gang og jeg håper på svar på et par av søknadene!
Jeg maler på videre!

Nyt høstværet!

#JørgenJobbsøker
Mobil: 926 16 532
Epost: jknudz@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: